Transformă fantezia în realitate

Aproape oricine are fantezii sexuale de un fel sau altul, de la a-şi imagina iubita îmbrăcată în dresuri şi jartiere, până la scenarii mai complexe, cu accesorii sexuale din belşug. Deşi e mai bine să ţii unele fantezii doar pentru tine (sex în grup cu cea mai bună prietenă a iubitei tale...), împărtăşind unele dintre dorinţele tale cele mai intime vei crea o legătură mai strânsă cu iubitul sau iubita ta.

Comunicarea dorinţelor către partener poate îmbrăca mai multe forme: dacă timiditatea te împiedică să vorbeşti direct, poţi aborda subiectul în mesaje suculente, la telefon sau pe messenger, sau poţi să-i arăţi materiale erotice. Indiferent de metoda pe care o alegi, începe cu fanteziile mai puţin excentrice şi avansează în funcţie de reacţia iubitului sau iubitei tale.

Deşi un partener care te respectă nu ar trebui să te judece pentru că ţi-ai împărtăşit fanteziile, nu uita că oamenilor le plac lucruri diferite şi nu există nicio garanţie că veţi dori amândoi acelaşi lucru. Dacă partenerul sau partenera ta respinge o idee, nu te îmbufna şi nu arunca vina pe el sau pe ea: încearcă să vezi dacă există vreo cale de mijloc sau încearcă să faceţi schimb de fantezii: Fac ce vrei tu dacă şi tu faci ce vreau eu.

Dacă decideţi să-ţi pui în practică fantezia, asigură-te că te-ai familiarizat cu instrucţiunile de siguranţă şi ai în vedere posibilele efecte emoţionale şi fizice. În cazul anumitor fantezii, poţi să decizi să le foloseşti ca inspiraţie pentru limbajul sexual, dar nu merge mai departe.

Ia în considerare şi reacţia partenerului sau partenerei. Doar pentru că e dispus(ă) să încerce ceva, nu înseamnă că o să-i şi placă: nu lăsa excitaţia să te facă egoist(ă) şi să treci peste dorinţele iubitului sau iubitei tale în favoarea propriilor tale dorinţe. De asemenea, nu te simţi obligat(ă) să spui da la ceva ce nu-ţi doreşti să faci în realitate. Cea mai bună soluţie este sinceritatea - fără însă să arăţi lipsă de respect şi fără să emiţi judecăţi de valoare - în loc să îţi ignori propriile nevoi.

Transpunerea fanteziilor în realitate poate fi distractivă, dar dacă lucrurile nu merg conform planului (sau chiar dacă merg, în unele cazuri), poţi să-ţi dai seama că puterea fanteziei păleşte în lumina realităţii. Gândeşte-te dacă eşti dispus(ă) să rişti să pierzi o fantezie care te excită în orice situaţie pentru şansa de a-ţi transpune visul în realitate.

Dacă decizia ta este că vrei totuşi să trăieşti fantezia, ia-o încet şi nu uita să fii tot timpul atent(ă) la reacţiile partenerului sau partenerei. Opreşte-te dacă vezi că celuilalt nu-i place ce faceţi - şi nu-ţi lăsa simţul umorului la uşa dormitorului. Relaxează-te, comunică clar şi fii sincer(ă), cine ştie, e posibil să ai parte de o dimensiune cu totul nouă a vieţii tale sexuale.

"Începe cu fanteziile mai puţin excentrice şi avansează în funcţie de reacţia iubitului sau iubitei tale."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult