Alegerea unei jucării sigure şi sexy

Jucăriile sexuale pot aduce un mare plus în viaţa ta sexuală, dar doar pentru că ceva se găseşte de vânzare nu înseamnă că e sigur. Iată ce ar trebui să verifici.

Materialul: Jucăriile pot fi realizate din multe materiale diferite, inclusiv din lemn, cristal, plexiglas şi latex. Totuşi, anumite materiale plastice conţin ftalaţi. Deşi cercetările se află încă la început, ftalaţii au fost corelaţi cu tulburări reproductive şi anumite tipuri de cancer.* Nu te expune la riscuri, alege o jucărie fără ftalaţi. Siliconul este un material excelent, se încălzeşte la temperatura corpului şi nu prezintă riscuri pentru corp. Dacă ai o jucărie veche care e posibil să conţină ftalaţi, dar care îţi place foarte mult, foloseşte prezervativul pe jucărie pentru a te proteja de orice produse chimice toxice.

Formă: Jucăriile au diverse forme, de la forma falică la forme „inovatoare”, dar asigură-te că este potrivită pentru scopul la care o foloseşti. Verifică ambalajul pentru atenţionări, de exemplu „doar pentru uz extern” şi urmează instrucţiunile cu stricteţe. Dacă experimentezi jocul anal, foloseşte doar jucării care au fost concepute în acest scop şi asigură-te că sunt dotate cu aţă sau cu o bază evazată, pentru a putea fi scoase cu uşurinţă. Jucăriile drepte pot fi aspirate înăuntru şi te poţi alege cu un drum la spital de care ai vrea mai degrabă să te lipseşti.

Mărime: Vibratoarele tip ou au fost concepute pentru uz extern, prin urmare nu le introduce în interior, ar putea rămâne blocate înăuntru. Dacă vrei să-ţi inserezi un vibrator sau un dildo, asigură-te că are o prindere bună, ca să poţi să-l ţii bine tot timpul. Din contră, dacă ţi se pare că jucăria este prea mare, nu te forţa să o introduci total înăuntru. Dacă îţi forţezi limitele, ai putea să îţi produci vânătăi, iritaţii sau o stare de disconfort general. Mai mare nu înseamnă întotdeauna mai bun.

"Rămâi în siguranţă alegând o jucărie fără ftalaţi."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult