Sexul între lesbiene

Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare are propriile dorinţe. Totuşi, după ce înţelegi lucrurile de bază, vei reuşi să te bucuri de momente de satisfacţie totală.

  1. Nu face presupuneri. Fiecare femeie e diferită. Unora le place stimularea manuală, altele sunt mai satisfăcute de sexul oral, altora le plac jucăriile (inclusiv strap-on-uri), iar altora le plac toate tipurile de jocuri sexuale. Doar pentru că îţi place ceva anume nu înseamnă că acelaşi lucru o să-i placă şi iubitei tale, prin urmare comunicaţi şi exploraţi împreună.
  2. Protejează-te: Transmiterea pe cale orală a BTS se află acum în creştere, prin urmare nu uita de folia pentru sex oral (un pătrat din latex), dacă nu aveţi amândouă analizele la zi. Bolile se pot transmite şi prin schimbul de jucării, deci puneţi prezervativ pe jucării când le folosiţi amândouă.
  3. Fii sexy: Sexul protejat nu trebuie să fie plictisitor. Încercaţi să puneţi pe jucării prezervative cu striaţii, cu puncte în relief sau alte prezervative care provoacă senzaţii pentru o schimbare. Foliile pentru sex oral sunt disponibile cu diferite arome şi în multe forme fără arome. 
  4. Joacă-te: Încearcă să foloseşti un inel de penis montat pe un dildo pentru mai multă stimulare clitoridiană. Foloseşte un vibrator în formă de ou în timpul sexului oral sau îmbrăcaţi-vă în ceva special una pentru cealaltă. Schimbaţi jocurile pentru a păstra prospeţimea.
  5. Fii sigură pe tine: Cele mai multe femei îşi fac griji în legătură cu corpul lor, dar dacă o femeie vrea să devină intimă cu tine, înseamnă că îi place ce vede. Fii mândră de cum arăţi şi descoperă-te în privirea ei.
  6. Vrei să-ţi extinzi repertoriul oral? Încearcă abordarea dintr-un unghi diferit - senzaţia poate fi complet diferită.
  7. Foloseşte lubrifiant. Excepţional pentru masaj şi masturbare, lubrifiantul este însă esenţial dacă vreţi să exploraţi sexul anal.
  8. Exploraţi moduri diferite de a vă juca. Încearcă diferite tehnici orale şi modalităţi de folosire a mâinilor pentru a-i oferi plăcere iubitei tale.
  9. Şi mai bine, masturbaţi-vă una în faţa celeilalte. Astfel, veţi vedea ce vă place fiecăreia.
  10. Cunoaşte-ţi limitele. Sexul nu înseamnă rezistenţă. În cazul în care partenera ta sugerează ceva care te intimidează, fii sinceră. Foloseşte-ţi mâinile pentru a o ghida pe partenera ta şi controlează ritmul când explorezi ceva pentru prima oară.

"Încearcă abordarea dintr-un unghi diferit - senzaţia poate fi complet diferită."

Articole similare

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult

Asta nu se întâmplă de obicei...

Îndoielile obişnuite ale bărbaţilor Toată lumea are nesiguranţe şi „a fi bărbat” nu înseamnă că trebuie să-ţi negi sentimentele: a te accepta pe t...
Citește mai mult