Împrospătează vechile poziţii cu ceva nou

Majoritatea cuplurilor fac sex doar în trei poziţii diferite, ceea ce uneori duce la rutină. Aceste trucuri simple te vor ajuta să reîmprospătezi câteva din vechile poziţii preferate. Cine ştie - o mică schimbare ar putea fi suficientă pentru a vă inspira la experimente mai acrobatice.

Schimbaţi locul. Chiar şi poziţia misionarului poate să pară mai aventuroasă dacă o faceţi pe masa din bucătărie - iar diverse tipuri de mobilier vă vor obliga să staţi în poziţii diferite, prin urmare veţi atinge alte puncte fierbinţi: iată cum puteţi explora fără efort.
Folosiţi perne în timpul sexului. Puneţi pernele sub şoldurile sau fesele femeii în poziţia misionarului pentru o penetrare mai profundă; sub pieptul femeii în timpul poziţiei câineşte, ca să aibă mai multă stabilitate şi să se sprijine când împinge înapoi; sau puneţi-le sub şoldurile bărbatului în timp ce femeia stă deasupra, pentru a-l ajuta să atingă punctul G.
Treceţi o cravată prin spatele şoldurilor femeii în timpul poziţiei cowgirl şi ţineţi cravata de capete. Cravata poate fi folosită pentru a trage femeia în jos în timp ce ea îşi vede de treabă, oferindu-i mai multă stimulare clitoridiană pe osul pubian al bărbatului şi crescând profunzimea penetrării.
Încearcă noi tipare de penetrare. Încearcă trei penetrări lungi şi trei superficiale, sau zece penetrări de tachinare, urmate de cinci penetrări profunde. Experimentează diverse ritmuri, pentru a vedea care vă place cel mai mult.
Faceţi sex în faţa oglinzii. Indiferent de poziţie, dacă puteţi să vă uitaţi unul la altul şi vă puteţi vedea şi pe voi în timpul acţiunii vă veţi simţi mai excitaţi. Şi, bineînţeles, puteţi adapta poziţia pentru a avea o imagine cât mai completă.
Mai ud: Pune lubrifiant pe tot corpul partenerului tău înainte de sex şi vei vedea cât de mult te uzi şi tu...
Faceţi sex legaţi la ochi. Când nu vede ce urmează să i se întâmple, partenerul legat la ochi va simţi o anticipaţie sexy. Faceţi cu rândul, ca să aveţi amândoi parte de această senzaţie diferită.
Folosiţi un inel vibrator. Acesta va menţine erecţia bărbatului mult mai multă vreme şi poate ajuta femeia să ajungă la orgasm mai uşor, dacă îi plac vibraţiile.
Folosiţi prezervative Mutual Pleasure. Concepute pentru a încetini orgasmul lui şi a o aduce pe ea mai rapid la punctul culminant.
Folosiţi un vibrator pe clitorisul ei în timpul actului sexual. Acest lucru este foarte uşor în poziţia câineşte şi poate uşura mult atingerea orgasmului de către ea.
"Experimentează diverse ritmuri, pentru a vedea care vă place cel mai mult."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Ţi-e ruşine să faci sex?

Cum să-ţi dezvolţi încrederea sexuală E foarte uşor să presupui că toată lumea are încredere în dormitor în afară de tine, dar, în realitate, majo...
Citește mai mult