Ghid de sex oral pentru ei

Atunci când întrebi femeile cum ajung cel mai uşor la orgasm, sexul oral tinde să ocupe una dintre poziţiile fruntaşe. Prin urmare, cu cât eşti mai priceput la sex oral, cu atât vei avea o parteneră mai satisfăcută.

Este esenţial ca totul să fie bine lubrifiat. Încearcă să ai la îndemână nişte apă lângă pat, vei simţi nevoia să te rehidratezi pe parcurs, şi poţi încerca şi un lubrifiant cu arome. Nu numai că mâinile îţi vor aluneca mai uşor peste ea în timp ce limba explorează în voie, dar lubrifiantul poate aduce senzaţii suplimentare, dacă optezi pentru unul cu fructe.

Transmiterea pe cale orală a BTS, inclusiv gonoree şi sifilis, se află acum în creştere, prin urmare nu uita de prezervativele cu arome când faceţi sex oral, dacă nu aveţi amândoi analizele la zi.

Sărut-o de sus în jos pe bust sau de jos în sus pe coapse, făcând-o să se arcuiască spre tine. Construind un sentiment de anticipaţie, orgasmul ei va fi cu atât mai puternic.

Începe uşor şi creşte treptat viteza şi intensitatea suptului şi linsului. Fiecare femeie e diferită. Unora le place un ritm rapid, altora un ritm lent, unele sunt super-sensibile, altele au nevoie de multă stimulare pentru a ajunge la orgasm. Întreabă-ţi iubita ce îi place sau, dacă eşti prea timid, urmăreşte-i limbajul corpului. Dacă îşi împinge şoldurile spre tine, sunt şanse mari să îi placă ce faci...

Cu cât explorezi mai mult, cu atât ai mai multe şanse să-i descoperi punctele fierbinţi. Unele femei au o anumită labie mai sensibilă decât cealaltă, prin urmare încearcă-le pe ambele ca să vezi dacă are vreo preferinţă.

Dacă răspunsul primit la stimularea clitoridiană nu este extraordinar, apas-o încet pe osul pubian pentru retragerea prepuţului clitoridian (similar prepuţului la bărbaţi). Astfel, glandul super-sensibil va fi expus - dar atinge-l cu multă blândeţe, poate fi dureros dacă eşti prea entuziast. Partea inferioară a limbii este mult mai fină decât vârful, prin urmare e ideal să o foloseşti.

Sexul oral ţine la fel de mult de intervenţia cu mâna cât ţine de gură. Glisează un deget în interiorul ei pentru a stimula punctul G în timp ce îi oferi sex oral. Foloseşte-ţi degetele pentru a depărta labiile. Ţine clitorisul cu mâna în timp ce îl lingi sau las-o pe ea să-ţi ghideze mişcările punându-i mâna deasupra mâinii tale.

Spune-i cât de mult îţi place şi ţie. Multe femei sunt nesigure în legătură cu sexul oral, dar ştiind că îţi place gustul ei se va simţi cu siguranţă mai încrezătoare, deci amândoi veţi avea parte de sex mai bun.

"Cu cât explorezi mai mult, cu atât ai mai multe şanse să-i descoperi punctele fierbinţi."

Articole similare

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult

Sexul protejat este sexul bun

Învață diferitele tipuri de contracepție și cum să ai parte de un sex bun, dar sigur… Prezervative pentru barbați Top avantaje Îl folosești numa...
Citește mai mult