Cum să-ţi alegi prima jucărie erotică

Jucăriile fac parte din ce în ce mai des din viaţa sexuală a oamenilor. Sunt foarte bune în a te ajuta să descoperi care sunt punctele tale fierbinţi. Şi pot adăuga o dimensiune nouă şi excitantă preludiului. Când vine vorba de alegerea primei jucării sexuale, poţi fii intimidat(ă), chiar dacă ştii deja care sunt instrucţiunile de siguranţă. Aceste sfaturi îţi vor uşura alegerea primei tale jucării.

  1. Vibraţii: Anumitor persoane le plac vibraţiile. Altele consideră senzaţia neobişnuită la început, dar învaţă să o adore, în timp ce pe alte persoane le lasă rece. Nu ai de unde să ştii în ce categorie te încadrezi până nu testezi. Totuşi, e bine să începi cu vibraţii mai puţin intense, deoarece cele intense te pot şoca la început. Un vibrator mic este o jucărie grozavă pentru începători. Începe cu puterea cea mai slabă. Dacă te gâdilă prea tare, pune mâna sub el sau foloseşte-l prin cearceaf. Dacă simţi nevoia de excitare suplimentară, creşte treapta de vibraţii.
  2. Mărime: Alege o mărime care nu pare prea intimidantă. Jucăriile sunt în general mai tari şi mai dense decât obiectul adevărat, prin urmare să nu fii surprinsă dacă o jucărie de dimensiunea partenerului tău ţi se pare prea mare.
  3. Putere: Jucăriile pot fi alimentate cu baterii, se pot încărca de la priză sau pot fi chiar cu acumulatori solari. Verifică modul de alimentare a jucăriei înainte de a o cumpăra ca să nu te pricopseşti cu ceva care merge doar cu baterii de o dimensiune imposibil de găsit în magazine.
  4. Discreţie: E normal să fii timid(ă) când e vorba de a folosi o jucărie, mai ales dacă n-ai mai făcut asta înainte. Alege o jucărie silenţioasă, poate să pară mai puţin jenant. Acum există o mulţime de locuri accesibile unde poţi cumpăra jucării - atât online, cât şi în centrul oraşului. De ce să nu începi cu ceva mic, de exemplu un inel, un aparat de masaj sau un mini vibrator? Acestea sunt jucării excelente pentru cupluri care vor să testeze apele înainte de a continua.
"Dacă te gâdilă prea tare, pune mâna sub el sau foloseşte-l prin cearceaf."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult