Uneori poți atinge plăcere folosind ceva mai extravagant. Jucăriile sexuale pot fi soluția perfecta pentru cuplurile care decid să aducă ceva nou și excitant în dormitor. Chiar dacă ar părea ciudat, există, evident, câteva motive întemeiate pentru a le folosi. De exemplu, un studiu din SUA ne arată că cele mai multe femei au folosit jucăriile sexuale, experimentând mai multă plăcere decât celelalte. De asemenea, atât femeile, cât și bărbații, nu ajung să aibă orgasm doar prin interacțiune sexuală.

Dorința de a avea orgasm poate face actul sexual mult mai interesant, iar dacă vei combini mângâierile cu jucăriile ai putea avea parte de o experiență intensă. În plus, ai putea află lucruri noi despre corsul tău, precum și despre cei îi place partenerului.

În acest articol vei afla cum te pot ajuta jucăriile sexuale să îți îndeplinești fanteziile și să îți îmbunătățești atât viața sexuală, cât și cea de cuplu.

Cum afli care este jucăria potrivită pentru tine

Există foarte multe tipuri de jucării, iar dacă nu ai mai folosit așa ceva până acum, poate fi foarte greu să te decizi. Dacă ai ceva experiență, atunci o să-ți fie mai ușor să alegi ceva potrivit, însă ai grijă dacă vrei să-ți convingi și partenerul să le folosească. Ar fi mai bine să vorbiți înainte de a alege mixul de jucării. Poate sfaturile noastre de mai jos te vor ajuta:

1. Există foarte multe tipuri de jucării care pot fi folosite pe toată suprafața corpului, însă, cele mai multe dintre ele sunt făcute pentru a-ți stimula clitorisul, vaginul, penisul sau anusul. Nu uita că este perfect normal ca unele să-ți provoace plăcere, alte nu.

2. Evident, fiecare jucărie este diferită ca mărime, material sau design și fiecare stimulează zona respectivă într-un mod diferit.

3. Unele vibrează, evident în tempouri și intensități diferite, altele sunt dure și au un capăt mai mare tocmai pentru a atinge toate locurile care îți pot aduce plăcere.

4. Altele sunt desenate special pentru a fi folosite în cuplu, precum inelele vibratoare sau chiar vibratoarele.

5. Cătușele sau panglicile de mătase pot fi folosite pentru a te juca cu partenerul. Însă, nu uita să schimbați rolurile.

6. Pentru a crește plăcerea senzațiilor, ar fi bine să folosești lubrifiant cu jucăriile sexuale.

Îți poate lua ceva timp să experimentezi cât mai multe pentru a găsi jucăriile potrivite pentru tine sau partenerul tău. Nu te limita. Fii creativ. Învinge-ți orice limită pentru că doar așa vei găsi ce îți aduce plăcere.

Cum să-ți convingi partenerul

Există oameni care preferă să folosească jucăriile doar atunci când sunt singuri. Însă, odată ce ai aflat care este jucăria care ți se potrivește, te vei gândi că ar putea fi la fel de distractiv dacă le-ați folosi împreună. Așa că o să vrei să găsești ce i se potrivește și partenerului.

Acestea pot fi micile picanterii care pot aprinde chiar și cele mai lungi relații. Cu toate astea, nu uita că folosirea lor este o decizie foarte importantă în cuplu, așa că este foarte important să comunici cu partenerul tău înainte. Chiar și pentru cei mai deschiși la minte, le pot considera tabuuri. Așa că poate unuia dintre voi i-ar părea ciudat dacă ar adăuga ceva nou și ușor extravagant în dormitor. Deci, ține minte, nu aduce nicio jucărie în pat fără a discuta înainte cu partenerul. Și apoi, este important să respecți orice limită impusă de el, chiar dacă ți-ai fi dorit altceva.


[1] Debby Herbenick, et al Prevalence and Characteristics of Vibrator Use by Women in the United States: Results from a Nationally Representative Study. The Journal of Sexual Medicine 6(7):1857–1866.

[2] Shere Hite. The Hite Report: On Female Sexuality. Pandora: 1976

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult