Ghid de sex oral pentru ele

Foarte puţini bărbaţi vor avea ceva de comentat atunci când primesc sex oral, indiferent cât de neexperimentată crezi că eşti. Cât timp îţi ţii unghiile, pielea aspră şi dinţii departe de punctul de interes, ai toate şansele să faci o treabă bună. Totuşi, există moduri în care poţi să-ţi îmbunătăţeşti tehnica - şi să menţii o doză de prospeţime.

Mai întâi, nu uita că un sex oral de neuitat ţine la fel de mult de intervenţia cu mâna cât ţine de gură. Când totul este bine lubrifiat, lucrurile merg şi mai bine. Încearcă să ai la îndemână nişte apă lângă pat, vei simţi nevoia să te rehidratezi pe parcurs, şi poţi încerca şi un lubrifiant cu arome. Mâinile tale vor aluneca mai uşor, iar sexul oral va fi mai uşor.

Transmiterea pe cale orală a BTS, inclusiv gonoree şi sifilis, se află acum în creştere, prin urmare nu uita de prezervativ nici când faceţi sex oral, dacă nu aveţi amândoi analizele la zi.

Viteza, apăsarea şi mişcarea fac diferenţa. Începe încet şi creşte ritmul treptat, încercând să-ţi dai seama la ce viteză primeşti cel mai bun răspuns. Filmele porno tind să arate partide de sex oral agresive, rapide, dar o abordare mai senzuală poate da rezultate bune la rândul său. Unor bărbaţi le place să grăbeşti ritmul pe măsură ce se apropie climaxul. Urmăreşte-i mişcările din şolduri, te va ajuta să găseşti ritmul potrivit.

Spune-i partenerului tău să nu te ţină de cap (decât dacă-ţi place asta, evident). Dacă tu eşti cea care stabileşte ritmul, va fi mai uşor să te simţi confortabil. Poţi exersa felaţia pe un dovlecel (spălat) pentru a te obişnui cu senzaţia, dacă ţi-e frică să nu te îneci. Ai putea încerca şi alte poziţii - de exemplu să stai întinsă în pat cu capul pe spate peste marginea patului, pentru a te simţi mai confortabil când introduci penisul mai adânc în gură.

Nu uita să-ţi foloseşti şi mâinile. Multor bărbaţi le place să te joci cu testiculele, altora le place să li se stimuleze sfârcurile, în timp ce altora le place să li se stimuleze prostata. Schimbă poziţia pentru a ajunge la acele locuri care îl fac să geamă de plăcere.

"Schimbă poziţia pentru a ajunge la acele locuri care îl fac să geamă de plăcere."

Articole similare

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult

Sexul protejat este sexul bun

Învață diferitele tipuri de contracepție și cum să ai parte de un sex bun, dar sigur… Prezervative pentru barbați Top avantaje Îl folosești numa...
Citește mai mult