Ești fericit pentru că ți-ai găsit prezervativul potrivit? Nu l-ai schimba pentru nimic în lume? Mai gândește-te odată! Întotdeauna este bine să experimentezi, să încerci ceva nou și nu uita că cel mai important este să fii protejat de orice infecție sau sarcină nedorită.

Iar dacă încă nu știi ce prezervativ să folosești, sfatul nostru este să-l alegi pe acela care îți poate satisface ceea ce este cel mai important pentru tine. Pentru unii sentimentul de siguranță este primordial. Alții caută un prezervativ foarte subțire pentru a-l simți aproape pe partener. Iar alții preferă prezervativele cu striații sau nervuri care accentuează fiecare senzație.

Viața ta sexuală poate fi complet schimbată de prezervativul pe care îl folosești. Vrei să ai parte de un sex intens? Să îți simți toate senzațiile accentuate? Să fii liber, dar în același timp confortabil? Sau poate să te ajute să experimentezi în cuplu? Ori poate toate acestea la un loc? Atunci ai grijă ca prezervativul ales să fie potrivit dorințelor tale.

Îndiferent ce alegi, nu uita că ceea ce este potrivit pentru tine, este posibil să nu fie și pentru partenerul tău. Și pentru că prezervativele au forme, dimensiuni, grosimi, materiale, texturi, lățimi sau lubrifieri diferite, am venit în ajutorul tău cu un ghid despre cele mai întâlnite situații în care te poți afla, evident recomandându-ți tipul de prezervativ pe care să-l folosești.

Energic

Vrei să ai parte de o noapte nebună de amor? Sau poate de o experiență scurtă, dar extrem de intensă? Atunci cu siguranță vei avea nevoie de extra siguranță. Folosești Durex Extra Safe, chiar dacă este puțin mai gros decât alte prezervative (deși are doar 0.075 mm), te va ajuta să te simți foarte protejat.

Intim

Dacă vrei să-ți simți partenerul mai aproape, atunci folosește un prezervativ mai subțire. Durex are patru variante pentru tine: Thin Feel, Ultra Thin Feel, Intimate Feel și noua generație de prezervative Durex RealFeel. Toate acestea sunt subțiri și extra lubrifiate. Oricare dintre acestea te vor ajuta să experimentezi fiecare mișcare, fiecare senzație, fiecare întoarcere și să simți căldura corpului partenerului.

Gustos

Prezervativele cu arome fac sexul mult mai distractiv, fără să uite de ceea ce este este cu adevărat important: protecția. Așa că Durex Taste Me adaugă un strop de senzualitate sexului oral prin aromele sale de banane, căpşuni, portocale şi mere.

Stimulator

Prezervativele cu striații sau cu nervuri îți vor accentua fiecare senzație, oferindu-ți plăcere atât ție, cât și partenerului tău. Datorită texturii lor, acestea pot avea un efect asemănător jucăriilor sexuale. Durex îți aduce trei tipuri diferite de prezervative: cu striații, Tickle Me, cu puncte în relief, Excite Me și Pleasure Me care are ambele caracteristici.

Experimental

Toate prezervativele sunt lubrifiate tocmai pentru a preveni ruperea sau spargerea lor, dar și pentru a vă ajuta pe voi să vă mișcați împreună. Dacă vrei să experimentezi lucruri noi, lubrifianții pot aduce un plus de plăcere. Alege Durex Play Tingle care creează o senzaţie lejeră, vitalizantă şi electrizantă care vă pot aduce mai aproape unul de celălalt.

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult