Încearcă ceva mai excentric în relaţia ta

În timp ce unele persoane sunt perfect satisfăcute cu sexul „vanilat” - doar lucrurile de bază - multe persoane sunt curioase să încerce ceva mai excentric, începând cu costumele şi mergând până la bondage şi sex anal, sau chiar mai mult.

Nu e nimic în neregulă cu excentricităţile şi nu trebuie să laşi pe nimeni să te judece pentru fanteziile tale. Totuşi, nu te pripi atunci când vrei să-ţi împărtăşeşti dorinţele. Dacă te excită spankingul, roagă-ţi partenerul sau partenera să îţi tragă o palmă peste fund când faceţi sex - deseori poate fi mai uşor să faci asta la momentul respectiv - pentru a-i testa reacţia. Dacă te atrage bondage-ul, începe prin a-ţi ruga partenerul sau partenera să te ţină imobilizat(ă) în timp ce faceţi sex. Iar dacă îţi place latexul, arată-i pe net un costum şi află opinia sa

Povestirile erotice pot fi un mod foarte plăcut de a-ţi comunica dorinţele într-un mod subtil. Cumpără pentru iubitul sau iubita ta o carte sexy care să conţină tipul de jocuri care te excită şi roagă-l sau roag-o să-ţi arate sau să-ţi citească părţile care îi plac cu voce tare (dacă îi place ceva).

Alternativ, dacă ai încredere că iubitul sau iubita ta este o persoană deschisă la minte, vorbeşte pe faţă. Întreabă dacă ar vrea să încerce ceva nou şi spune-i ce te atrage pe tine. Ascultând dorinţele iubitului sau iubitei tale, fără să emiţi judecăţi de valoare şi încercând să-i pui în practică fanteziile (presupunând că jocurile preferate de el sau de ea nu sunt neatractive pentru tine), vei obţine probabil un răspuns mai bun la propriile tale înclinaţii.

Înainte de orice BDSM (bondage, dominaţie, sadism şi masochism), oricât de moderat, stabileşte un cuvânt de siguranţă. Este un cuvânt pe care nu-l foloseşti în mod normal în timpul sexului (unele persoane spun „nu” şi „stop” în timpul jocurilor excentrice ca parte din „scenetă”). Multe persoane folosesc sistemul semaforului, în care roşu înseamnă stop, galben înseamnă mai uşor şi verde înseamnă „continuă”.

Jocul trebuie să rămână sigur, sănătos şi liber consimţit de ambii parteneri. Asta înseamnă să citeşti instrucţiunile de siguranţă (pentru aproape fiecare tip de joc excentric există online informaţii privind siguranţa), să eviţi să faci lucruri în timp ce partenerul sau partenera ta se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor şi să nu explorezi decât acele jocuri care vă plac amândurora.

Dacă nu-ţi place foarte mult sexul anal, foloseşte lubrifiant din belşug, nu te grăbi şi asigură-te că rămâi în zona de siguranţă. Sexul anal poate fi plăcut atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, cât timp există dorinţa de a face acest lucru din partea ambilor parteneri. Prin urmare, nu te simţi jenat(ă) dacă vrei să explorezi roluri diferite.

Jocurile pot fi o modalitate foarte plăcută de a-ţi condimenta relaţia, de a crea un cadru de intimitate, de acceptare şi de încredere. Dacă abordezi această zonă corect, nu se ştie unde poţi ajunge.

"Povestirile erotice pot fi un mod foarte plăcut de a-ţi comunica dorinţele într-un mod subtil"

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Ţi-e ruşine să faci sex?

Cum să-ţi dezvolţi încrederea sexuală E foarte uşor să presupui că toată lumea are încredere în dormitor în afară de tine, dar, în realitate, majo...
Citește mai mult