Masturbarea pentru el

În timp ce umila masturbare este deseori abandonată în favoarea sexului oral sau a sexului cu penetrare, nu există niciun motiv pentru care n-ar produce la fel de multă satisfacţie. Indiferent dacă eşti în căutarea unei modalităţi sigure de joacă sexuală în stadiile incipiente ale unei relaţii, a unei modalităţi de a-i oferi plăcere atunci când n-ai chef de sex sau a unui preludiu fantastic prin care vei învăţa mai multe despre corpul lui, folosirea mâinii în timpul sexului nu trebuie subestimată.

Lubrifiantul poate ajuta la o desfăşurare mai lină a lucrurilor: reduce frecarea, ajutând mâna ta să alunece mai uşor şi deschide o întreagă gamă de posibilităţi.

Aplică lubrifiant pe mâini mai întâi pentru a-l încălzi - lubrifianţii pentru încălzire şi pentru electrizare pot crea o senzaţie intensă - apoi mângâie-l de la rădăcina penisului spre vârful glandului. Ascultă-i corpul, dar şi gemetele - dacă se arcuieşte spre tine, probabil îi place ce faci. Frenul (aţa care leagă prepuţul de gland) poate fi extrem de sensibil, iar atunci când treci cu degetul mare peste el la fiecare mişcare vei crea o senzaţie extrem de excitantă.

Nu folosi o singură mână: cu cealaltă poţi explora zonele lui erogene. Unor bărbaţi le place să te joci cu testiculele lor: încearcă să le mângâi cu blândeţe, să le apuci în palmă sau să le strângi încet în timp ce mângâi penisul. Iar dacă partenerului tău îi place să i se stimuleze prostata, încearcă să combini asta cu masturbarea penisului.

O altă opţiune este să-ţi foloseşti ambele mâini pe penisul lui. Încearcă să-ţi împreunezi degetele (după ce ţi-ai lubrifiat palmele mai întâi), apoi încearcă o mişcare de alunecare cu degetele împreunate peste el, apăsând în acelaşi timp cu palmele. O altă opţiune este să faci mişcări în sus şi în jos cu o mână pe penisul lui, în timp ce cu cealaltă să apuci capul penisului, cu mişcări circulare (o mişcare pe care sexperta Lou Paget o numeşte „Stoarcerea portocalei”). Dacă e bine dotat, poţi să-ţi foloseşti ambele mâini, una deasupra celeilalte, strângându-i cu blândeţe penisul între ele.

Cel mai bine este să înveţi chiar de la el. Roagă-l pe iubitul tău să se masturbeze în faţa ta, ţinând mâna deasupra lui pentru a vedea cât de tare apasă, cât de repede se mişcă şi unde îşi pune degetele. Cu siguranţă are mai multă practică decât tine şi va şti exact cum să-şi ofere plăcere cel mai bine. Copiază-i mişcările şi nu ai cum să greşeşti prea mult.

"Nu folosi o singură mână: cu cealaltă poţi explora zonele lui erogene."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Ţi-e ruşine să faci sex?

Cum să-ţi dezvolţi încrederea sexuală E foarte uşor să presupui că toată lumea are încredere în dormitor în afară de tine, dar, în realitate, majo...
Citește mai mult