Poziţii sexuale uşoare

Toate pozițiile sexuale pot avea efecte diferite. Deşi puteţi face sex în acelaşi fel de fiecare dată, dacă experimentaţi puţin, veţi avea şansa să vedeţi ce vă face să săriţi în sus de bucurie. Aceste poziţii sunt uşoare şi fiecare dintre ele are beneficiile ei.

Poziţia misionarului ridicată

Poziţia misionarului este aceea în care femeia stă întinsă pe spate, iar bărbatul stă deasupra ei, sprijinindu-şi greutatea pe braţe. Poziţia misionarului ridicată adaugă o simplă chichiţă: femeia îşi pune o pernă sub fund. Astfel se schimbă unghiul de penetrare, iar lui îi va fi mai uşor să atingă punctul G. De asemenea, creează senzaţia că bărbatul este mai bine dotat - prin urmare evită această poziţie dacă nu-ţi place penetrarea adâncă, dar foloseşte-o cu încredere dacă vrei să te bucuri la maxim de un bărbat.

Poziţia câineşte

Deseori considerată poziţia sexuală preferată a bărbaţilor, femeia stă în patru labe, iar bărbatul stă în genunchi în spatele ei. Unor femei li se pare că această poziţie este un pic prea impersonală. Dacă aceasta este situaţia, poţi să amplasezi o oglindă în faţa ei ca să te poată privi în ochi, creând astfel mai multă intimitate. În poziţia câineşte se obţine o penetrare adâncă şi stimularea punctului G. De asemenea, bărbatul poate cu uşurinţă să mângâie sânii femeii şi să o sărute pe gât; iar femeia se poate autostimula sau poate folosi o jucărie sexuală la rândul său.

Cowgirl

Poziţia perfectă pentru prima dată, Cowgirl este o altă denumire a poziţiei în care bărbatul stă pe spate şi femeia deasupra, călărindu-l. Astfel, femeia va fi cea care va impune ritmul şi va putea să se aplece pentru o stimulare clitoridiană uşoară. Bărbatul are o imagine splendidă şi poate ajunge uşor să o mângâie pe tot corpul.

"Bărbatul are o imagine splendidă şi poate ajunge uşor să o mângâie pe tot corpul."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult