THE HIV FIGHT

În România avem de-a face cu aproximativ 700 cazuri noi de HIV anual. Problema majoră este că infecția cu HIV nu prezintă simptome, ceea ce face ca majoritatea cazurilor (60%) să fie depistate în stare deja avansată.

Singurele măsuri de prevenție rămân folosirea prezervativului și abținerea de la relații sexuale în lipsa acestuia, precum și testarea ambilor parteneri.

Despre HIV

ISTORIC CAMPANIE

Ce rezultate am avut până acum?

Am reușit să strângem 80.000 Euro, care urmează să fie transformați in 8000 de teste HIV (+ Sifilis, Hepatita B și C). În plus, grație campaniei noastre, două noi centre de testare HIV se vor deschide în curând, unul la Cluj și unul la București.

Cum continuăm anul acesta?

Sub conceptul LOVE HEROES, anul acesta continuăm campania cu același mecanism, prin care 10% din valoarea pachetelor roșii Durex cumpărate este donat pentru servicii de combatere a efectelor HIV. LOVE HEROES este despre puterea pe care fiecare dintre noi o deține. Puterea de a fi responsabil. Puterea de alege să te protejezi și, astfel, să-i protejezi și pe cei dragi.

PACHETELE ROȘII DUREX

Prezervative care asigură același nivel înalt de siguranță și protecție, dar sunt mai subțiri, pentru o senzație cât mai autentică.

Cumpără acum

VIDEO

Vizionează clipul de promovare al campaniei noastre de anul acesta.