De la cele clasice, la cele acrobatice, toată lumea are poziții preferate. Însă, nimeni nu a găsit, până acum, o poziție magică cu care să ai orgasm de fiecare data. Poate soluția ar fi să încerci de fiecare data ceva nou.

Nu toată lumea găsește plăcerea în același lucru, așa că trebuie să lucrați împreună pentru a găsi poziția ideală. Iar drumul până la a o găsi poate fi extrem de plăcut și de distractiv. În tot acest timp veți afla foarte multe unul despre celălalt, ceea ce vă va deschide alte oportunități de exploatat. Durex te ajută cu câteva sfaturi extrem de simple.

Față în față cu partenerul

Unul dintre parteneri sta peste celălalt. Iar fețele voastre sunt foarte apropiate. Cel care stă deasupra poate avea picioarele între picioarele celuilalt sau vă puteți întrepătrunde picioare, frecându-vă mereu. Puteți să vă folosiți și mâinile.

De ce să folosești această poziție?

1. Contactul vizual este foarte important pentru a atinge plăcerea, iar poziția misionarului îți oferă posibilitatea să fii aproape de partener, să simți cum respiră sau să împarțiti zâmbete sau priviri.

2. Poți să citești expresiile de pe fața partenerului și, astfel, să afli ce îi place și ce nu. Uneori, cea mai bună comunicare este cea fizică.

3. În funcție de ce îi place partenerului, poți să crești sau să scazi tempoul mișcărilor.

Poate fi foarte plăcut si distractiv să vă țineți foarte strâns și să schimbați, din când în când, unghiul de penetrare. Iar dacă stai dedesubt, poți să-ți ții picioarele pe lângă partener sau să le ridici pentru o mai bună penetrare.

Unul deasupra celuilalt

Unul dintre parteneri poate sta deasupra, ținându-și picioarele de o parte și de alta a celuilalt. Astfel, cel care stă deaspra poate să îl ghideze pe celălalt. Împreună vă veți ajuta să vă balansați. Și nu uitați să vă folosiți mâinile.

De ce să folosești această poziție?

1. Partenerul care stă deasupra poate să controleze cât de adâncă și rapidă este penetrarea.

2. Având control total asupra mișcărilor, plăcerea ar putea fi garantată.

3. Cel care stă deasupra poate alege unghiul potrivit pentru a atinge plăcerea. Iar pentru unii, stimularea clitorisului poate fi mai ușoară și mai plăcută în această poziție.

4. Nu există o poziție mai bună pentru a vă admira unul altuia frumusețea corpurilor. Ce poate fi mai plăcut decât să urmărești mișcările corpului partnerului. Iar contactului visual poate să crească foarte mult nivelul emoțiilor.

5. Jucați-vă cu mâinile. Puteti să vă loviți sau să vă strângeți ușor. Nu ai nevoie de mâini pentru a te susține, asă că fii creativ și lasă-te dus de emoția momentului.

6. Nu uita să te joci cu partenerul. Plăcerea poate fi garantată dacă găsești momentul potrivit să îi atingi clitorisul partenerei, respectiv penisul partenerului.

Unul în spatele celuilalt

Această poziție poate fi foarte intensă și poate duce la un organism expoziv. Penetrarea prin spate este foarte adâncă și oferă posibilitatea parterilor să admire corpul celuilalt dintr-un alt unghi. Însă, deși intensitatea actului sexual este foarte puternică, pentru unii adevăratul avantaj este faptul că te poți concentra pe atingerea propriei plăceri.

De ce să folosești această poziție?

1. Poți ajunge foarte repede la orgasm datorită penetrării mult mai mari.

2. Ai foarte multă libertate de mișcare astfel că actul sexual poate fi mai intens și mai rapid.

3. Pentru unii, unghiul de intrare poate fi foarte confortabil.

4. Poate aduce multă energie și emoție în dormitor.

5. Libertatea pe care ți-o oferă această poziție poate să te încurajeze să schimbi unghiurile și tempourile de penetrare. Fii creativ și lasă-te condus de dorință.

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult