Sexul ocazional: Pro și Contra

Relaţiile pot fi minunate, ȋnsă uneori poate nu ești pregatit pentru ele. Poate că vrei să te concentrezi pe carieră, hobby-uri sau prieteni. Poate că uneori nu vrei pur și simplu să te cumințesti! Poate ești doar în cautarea distracției. Sexul nu trebuie să vină mereu cu obligații la pachet – dar puțină responsabilitate îl face mai interesant!

  1. Protejează-te. Fiecare nou partener aduce noi riscuri și dacă nu folosești un prezervativ probabil o cauți cu lumânarea (sau vrei un bebeluș!). Nu uita: și prin sex oral poți să te alegi cu o boală cu transmitere sexuală!
  2. Privește și învață. Verifică dacă ai simptome ale bolilor cu transmitere sexuală cum ar fi: inflamații, răni, durere în timpul actului sexual.Prezervativele nu te pot proteja 100% de toate acestea așa că ar fi bine să te gândești de două ori înainte! Dacă ai îndoieli mai bine nu o face.
  3. Fă-ți teste regulat: multe dintre bolile cu transmitere sexuală nu prezintă simptome, așa că cea mai bună metodă de a te asigura că ești sănătos este să mergi să te testezi!
  4. Poartă un “prezervativ emotional”. Dacă îți dorești sex pentru că te face să te simți iubit sau îți oferă încredere în tine înseamnă că oricum nu vei fi satisfăcut culcându-te în stânga şi în dreapta.Una peste alta ai putea de unul singur să îți provoci un orgasm, fără atâtea dureri de cap. Fă sex ocazional numai dacă nu îți provoacă supărări.
  5. Protejează-ți reputația. Dacă alegi să faci sex ocazional unii oameni te-ar putea judeca pentru asta. Gândește-te bine înainte să spui cuiva despre stilul tău de viață. Însă ascultă de prieteni dacă îți spun că sunt îngrijorați de comportamentul tău.
  6. Ai grijă! Să te duci la un necunoscut acasă implică riscuri. Asigură-te că ai un prieten care știe unde mergi, cu cine mergi și când te intorci. Nu invita străini la tine în casă. Te poți trezi dimineața fără telefon, sau mai rău!
  7. Fii cinstit. Nu e corect să minți pentru a face sex şi ai putea avea probleme. Fie că e vorba de reputație sau de un ex plângacios, numai lucruri rele se întâmplă dacă minți!
  8. Alege cu cap. Dacă deja cunoști persoana probabil că aveți deja încredere unul în celalalt și vă purtați respect reciproc.Asta înseamnă un sex foarte bun! Nu alege pe cineva care este îndrăgostit de tine pentru sex ocazional – nu este corect față de el/ea.
  9. Respectă-ți partenerul. Sexul ocazional înseamnă distracție așa că asigură-te că şi partenerul petrece momente de plăcere alături de tine.
  10. Respectă-te pe tine. Fă sex ocazional numai dacă poți să îți menții stima de sine. Un sex bun nu te face să te simți rău după. Dacă totuși te simți rău, gândește-te că poate nu este pentru tine!

"Sexul ocazional este pentru două persoane care caută distracție, deci asigură-te că și partenerul tău se bucură de moment."