Lucrează cufineţe

Folosirea lubrifiantului

Mulţi oameni cred că nu ai nevoie de lubrifiant decât dacă nu te uzi suficient. Totuşi, aproape orice experienţă sexuală este mai bună cu lubrifiant, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

  1. Există trei tipuri principale de lubrifiant: pe bază de apă, pe bază de ulei şi pe bază de silicon. Cel pe bază de apă este cel mai comun şi poate fi utilizat pentru orice. Totuşi, el trebuie reaplicat periodic (deşi poţi aplica local un spray cu apă pentru a reactiva lubrifiantul şi a-l face să dureze mai mult). Cel pe bază de ulei afectează protecţia oferită de prezervativ, dar este foarte alunecos. Lubrifiantul pe bază de silicon oferă beneficiile ambelor variante, fiind foarte alunecos fără să afecteze protecţia oferită de prezervativ.
  2. Lubrifiantul este grozav şi pentru masturbare, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Acea frecare alunecoasă va creşte nivelul de sensibilitate.
  3. Fiecare persoană preferă un anumit tip de lubrifiant, prin urmare încearcă mai multe pentru a vedea care se potriveşte cel mai bine cu corpul tău.
  4. Uleiurile de masaj pot fisura prezervativul, prin urmare rămâi protejat(ă) folosind lubrifiant sau încearcă Durex Play Massage 2-in-1, conceput pentru a fi utilizat atât pentru masaj, cât şi pentru lubrifierea zonelor mai intime.
  5. Foloseşti mâinile când te joci cu iubitul sau cu iubita? Un pic de lubrifiant va uşura lucrurile pentru tine, iar partenerul sau partenera ta se va simţi mai bine.
  6. Îţi place să-ţi foloseşti şi mâinile şi gura în acelaşi timp? Alege un lubrifiant cu arome pentru un gust dulce de căpşuni sau pentru un gust excitant de pina colada. În cazul unui maraton sexual vei avea nevoie de lubrifiant. Gândeşte-te la lubrifiant ca la o oprire la boxe: dacă mai adaugi lubrifiant în mers, motorul tău va continua să meargă.
  7. Ai iritaţii a doua zi după sex, dar mai vrei o tură? Lubrifiantul reduce senzaţia de iritare.
  8. Pentru a adăuga o notă diferită experienţei tale sexuale, încearcă Durex Play O, Warming sau Tingle pentru senzaţii diferite.
  9. Vrei să amesteci lucrurile? Pielea este cea mai mare zonă erogenă a corpului, aşa că poţi încerca să pui lubrifiant pe tot corpul iubitului sau iubitei tale, apoi să te lipeşti de el sau de ea într-o îmbrăţişare alunecoasă.
"Un pic de lubrifiant va uşura lucrurile pentru tine, iar partenerul sau partenera ta se va simţi mai bine."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult