Învață bazele unui masaj erotic

Să faci un masaj erotic este o adevarată îndemânare care merită învățată pentru că poate fi folosită în orice etapă a relației.Un masaj la cap sau la picioare poate seduce un eventual partener, poate duce la mângâieri mai intime odată ce ai stabilit conexiunea potrivită cu el/ea. Iar un masaj pe întreg corpul este chiar recomandat pentru o relație ce durează deja de ceva vreme. De fapt, masajul poate relaxa dar şi excita în egală măsură pe partener.

Începeți prin a încălzi atmosfera. Există doar un singur fel de fior pe care dorești să îl provoci. Pe măsură ce oamenii se relaxează, temperatura corpului scade și chiar dacă rămâneți cu hainele pe voi tot vă veți simți mai bine. Încălzește niște prosoape și acoperă zonele pe care nu le vei masa. Dacă îi vei face un masaj corporal complet atunci o baie împreună în prealabil ar fi ideală. Vă va ajuta să vă relaxaţi și să intrați în starea necesară!

Nu folosi ulei de masaj dacă veți face sex după pentru că poate deteriora prezervativul până la a-l rupe! Există numeroși lubrifianți special concepuți pentu masaj, astfel mâinile tale se vor mișca cu tandrețe pe corpul partenerului.

Daca nu ai cunoștințe despre masajul profesional este indicat să nu apeși prea tare pe oase pentru că poate fi periculos! În schimb, concentrează-te pe mușchii spatelui, pe coapse și fese. Începe cu mișcări “effleurage” – mișcări circulare ale degetelor și palmelor. Dacă dai peste zone foarte tensionate încearcă să le relaxezi ușor iar dacă nu merge, încearcă metoda “petrissage”. Această metodă presupune frământarea mușchilor cu ajutorul degetelor pe zonele deosebit de încordate. Începe încet și pune presiune treptat, asigurându-te că partenerul se simte confortabil.

Alternează masajul cu jocuri senzuale pentru a incita. Amestecă mișcările masajului terapeutic cu mișcări mai erotice. Masează mușchii umerilor și apoi mângâiați-l cu vârful degetelor de la gât în jos, sau masează-I pe coapse – care pot acumula multă tensiune – apoi lasă-și degetele să alunece spre zonele mai intime. Pentru super senzații încearcă să îți acoperi partenerul/partenera cu lubrifiant pe tot corpul şi să te apleci deasupra lui /ei (daca nu ești cu mult mai greu decât el/ea!). Mai presus de toate: comunicați! Întreabă-ți partenerul/partenera daca îi place ceea ce îi faci și roagă-l să-ți spună ce își dorește.

Cu cât cunoști mai multe despre corpul uman cu atât masajul tău va fi mai bun și va da rezultate! Așadar, studiază bazele zonelor erogene femeiești și bărbatești dar și anatomie generală pentru a înțelege mai bine cum să-ți satisfaci partenerul.Cu puține cunostințe poți obține mari rezultate!

"Alternează masajul cu mișcări mai senzuale pentru a incita "

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Ţi-e ruşine să faci sex?

Cum să-ţi dezvolţi încrederea sexuală E foarte uşor să presupui că toată lumea are încredere în dormitor în afară de tine, dar, în realitate, majo...
Citește mai mult