Cum să adaugi un pic de romantism în relaţia ta

Romantismul vine natural la începutul unei relaţii, dar, pe măsură ce trece timpul, e foarte uşor să consideri că relaţia cu celălalt vine de la sine. Când dispare romantismul, dispare şisexul– dar dacă faci un efort să-ţi seduci iubitul sau iubita, indiferent de cât de mult timp aţi petrecut împreună, vei avea mai multe şanse să păstrezi viu focul pasiunii.

  1. Stabiliţi-vă întâlniri seara: Faceţi-vă timp doar pentru voi doi şi alegeţi pe rând data, ca să nu vă plictisiţi. Alegeţi o seară anume - să zicem joia - şi bateţi-o în cuie. Relaţia voastră trebuie să aibă prioritate în viaţă uneori. Mai bine o întâlnire lunară pe care o respectaţi cu stricteţe decât una săptămânală pe care să nu o respectaţi.
  2. Ascultă: La primele întâlniri discutaţi vrute şi nevrute, descoperiţi interesele şi pasiunile comune. Pe măsură ce trece timpul, este uşor să te închizi în faţa partenerului sau partenerei tale şi să uiţi ce ţi-a plăcut la el sau la ea la început. Faceţi-vă timp să vorbiţi unul cu altul zilnic şi respectă-ţi partenerul sau partenera, ascultând ce are de spus. Oamenii se schimbă şi se maturizează în timp şi doar ascultându-vă cu adevărat unul pe celălalt veţi reuşi să vă maturizaţi împreună.
  3. Petreceţi timp singuri: Este un lucru extrem de important, mai ales dacă locuiţi împreună. Dacă vă vedeţi cu prietenii doar împreună şi dacă petreceţi tot timpul unul cu celălalt, vă veţi plictisi mult mai uşor, pentru că e foarte uşor să crezi că ştii tot ce are de spus partenerul sau partenera ta. Echilibraţi-vă viaţa socială, petreceţi timp separat cu prietenii voştri - şi petreceţi timp singuri - şi veţi găsi persoana iubită atrăgătoare şi după zece ani.
  4. Faceţi ca fiecare zi să fie romantică: Unii păstrează romantismul pentru Sfântul Valentin, pentru aniversări şi zile de naştere, dar astfel pun prea multă presiune pe zilele respective, care trebuie să fie „perfecte”. În schimb, fă ceva în fiecare zi, astfel încât celălalt să se simtă special. Indiferent dacă e vorba de un bileţel de dragoste pe care i-l laşi pe pernă când pleci la muncă, de pregătirea felului de mâncare preferat sau de un compliment sincer, un pic de romantism în fiecare zi va face ca dragostea să prospere.
  5. Fă compromisuri: Romantism nu înseamnă doar trandafiri şi ciocolată. Uneori, lasă persoana iubită să facă lucrurile cum vrea fără resentimente, e opţiunea cea mai romantică dintre toate - cât timp face şi ea acelaşi lucru alte ori, bineînţeles.
"Fă ceva în fiecare zi, astfel încât celălalt să se simtă special."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Asta nu se întâmplă de obicei...

Îndoielile obişnuite ale bărbaţilor Toată lumea are nesiguranţe şi „a fi bărbat” nu înseamnă că trebuie să-ţi negi sentimentele: a te accepta pe t...
Citește mai mult