Cum să folosiţi jucăriile împreună

Jucăriile sexuale sunt acum mult mai frecvent întâlnite în dormitor, dar unii oameni se sperie numai la ideea de a le folosi. Bărbaţii văd în vibrator un înlocuitor. Femeile se pot simţi nesigure să se concentreze pe propria plăcere. Cu toate acestea, jucăriile ajută la crearea unei atmosfere de intimitate, grăbind excitarea femeii (presupunând că îi plac vibraţiile - nu tuturor femeilor le plac) şi ajută la reducerea „diferenţei de orgasm”, dacă bărbatul are tendinţa să ejaculeze înainte ca femeia să ajungă la punctul culminant.

Vibratoarele: Sunt de toate formele şi dimensiunile şi sunt diferite în ceea ce priveşte zgomotul/puterea. Dacă nu ai mai folosit jucării sexuale, începi cu pragul cel mai mic de putere - poate dura o vreme până te obişnuieşti cu vibraţiile. Durex Pure Fantasy are o formă care permite stimularea punctului G. Vibratorul Durex Play este micuţ şi silenţios, ceea ce îl face potrivit pentru o joacă discretă.

Dildo-uri: Acestea nu vibrează, de obicei au formă falică, iar majoritatea pot fi montate pe un ham pentru penetrarea partenerului. Unele au ventuze pentru a putea fi utilizate şi în cadă sau la duş.

Inele vibratoare: Cunoscute şi sub denumirea de inele de penis sau inelele plăcerii, aceste jucării pot fi inele simple din cauciuc sau silicon care blochează sângele în penis, crescând intensitatea şi durata erecţiei bărbatului, sau pot avea forme mai complexe, incluzând un cap vibrator, ca de exemplu inelele Durex Play Vibrations, Little Devil sau Ultra.

Vibratoare de deget: Concepute pentru a adăuga vibraţiile în jocurile manuale, se montează pe deget şi se folosesc pentru a obţine plăcere drept la ţintă. Durex Play Touch poate fi folosit când eşti singură sau împreună cu persoana iubită, şi poate fi utilizat atât la bărbaţi, cât şi la femei. Încearcă să atingi cu degetul perineul sau sfârcurile bărbatului în timpul sexului oral pentru mai multă excitaţie.

Dopuri anale: Concepute pentru jocurile anale, au o bază evazată sau sunt prevăzute cu o aţă pentru a putea fi scoase cu uşurinţă. Nu este indicat să foloseşti niciodată pentru jocuri anale obiecte care nu au fost concepute în acest scop.

Masturbatoare: Acestea sunt concepute pentru o masturbare mai bună la bărbaţi. Unele sunt deschise la ambele capete, fiind mai uşor de folosit împreună cu persoana iubită, putând fi combinate cu sexul oral pentru o experienţă de neuitat. Altele sunt deschise la un singur capăt, având astfel putere sporită de sucţiune. Încearcă mai multe tipuri ca să vezi care te excită.

În fiecare zi se inventează noi jucării, pe care le poţi găsi în farmacii şi la supermarket. Puteţi să faceţi cumpărături online împreună, alegând jucăriile care vă atrag pe amândoi, iar joaca poate deveni o experienţă care vă uneşte - fără să mai vorbim de un motiv în plus de a aştepta dimineaţa de după cu bucurie.

"Jucăriile ajută la reducerea „diferenţei de orgasm”, dacă bărbatul are tendinţa să ejaculeze înainte ca femeia să ajungă la punctul culminant."

Articole similare

Femei cărora le plac femeile

Sexul între lesbiene Nu există nicio regulă de aur pentru sexul între lesbiene, oricum nu mai mult decât există pentru sexul heterosexual. Fiecare...
Citește mai mult

Bolile cu transmitere sexuală - Câteva informaţii

Află mai multe despre bolile cu transmitere sexuală (BTS) - simptome şi tratament... Afta Ce este? Afta este cauzată de un tip de levură inofensi...
Citește mai mult